2 στη 12η

Πολιτιστικό Πρόγραμμα. Μαθητικό περιΟΔΙΚΟ: 2 στη 12η. Τεύχος 12ο. Σχολική Χρονιά: 2011 - 2012. Υπεύθυνοι Καθηγητές: Σταύρος Μίχος, Αναστάσης Στρατουδάκης.


Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Μαθητές πέταξαν τα DVD που πήραν αντί σχολικών βιβλίων



Σε Συλλαλητήριο στην Ομόνοια συμμετείχαν χιλιάδες μαθητές, ζητώντας άμεσες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από το υπουργείο Παιδείας.
Οι πρώτοι μαθητές έκαναν την εμφάνισή τους στην πλατεία Ομονοίας στις 10:30 το πρωί, ενώ αργότερα κατέφθασαν μαθητές από σχολεία της Αθήνας και των γύρω περιοχών.
Οι μαθητές έκαναν πορεία μέχρι τη Βουλή, όπου και πέταξαν τα DVD που τους μοίρασε το υπουργείο Παιδείας με το υλικό των σχολικών βιβλίων, αφού ως γνωστόν όλοι οι τίτλοι των βιβλίων δεν έχουν διανεμηθεί ακόμα στους μαθητές.
Μετά από σύσκεψη, εκπρόσωποι μαθητών από σχολεία της Αθήνας αποφάσισαν να κρατήσουν τα σχολεία κλειστά για σήμερα και να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο στην Ομόνοια.
Οι μαθητές ζητούν από το υπουργείο Παιδείας να δώσει άμεση λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δεκάδες σχολεία σε όλη την Ελλάδα, δηλαδή την έλλειψη βιβλίων, καθηγητών κλπ.

Απο το: http://streetpress.gr/viewarticle2.asp?a=3120 της: Μπέττυς Γιάννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου